WMercurius Events

Voor ieder budget een passend evenement, bruiloft of feest!

Mitch Durbank ( Goochelaar )

Tafelgoochelen

Een magische verrassing aan tafel bij de gasten. Dit is een zeer visuele act waar zeker over wordt nagepraat. Munten die verdwijnen en weer verschijnen! Een horloge die op magische wijze van een pols verdwijnt. 

Centrale Show

Waarbij ik voor de gehele groep op de vlakke vloer of podium een goochelshow presenteer. Dit is een show vol interactie, verbazing en droge humor. De mensen worden met respect behandeld en vinden het daardoor leuk om de goochelaar te assisteren. De setting voor een goochelshow voor de gehele zaal is erg belangrijk. Dit om de volledige aandacht te genereren van ons publiek. Gasten op stoelen recht voor het podium of speelvlak. ( of aan tafels) Geen publiek aan de zijkant van het podium of speelvlak. Deze show is ook in combinatie met het tafelgoochelen te boeken

Workshop Goochelen

Deze vorm is erg leuk voor vrienden, families of zakelijk. Ook goed in te zetten als teambuildingsuitje. In Workshop Goochelen opent Mitch met een kleine goochelshow. Daarna legt hij een aantal trucs uit voor de groep. Leenspullen zijn inbegrepen dus iedereen gaat ook echt aan de slag met de trucs. Ik loop rond om te assisteren en tips te geven zodat iedereen de truc ook echt leert. Tussendoor zal ik ook tafelgoochelen om iedereen te entertainen. In deze workshop worden 3 trucs uitgelegd. De maximale groepsgrootte is 30 personen in de juiste setting. Setting de deelnemers verdelen over verschillende tafelblokken met stoelen eromheen. ( voor 30 personen 4 tafelblokken. ) Dan nog 1 tafel voor de gehele groep deze is voor de goochelaar.

De duur is bij  30 personen 1,5 uur maar kan ook naar wens worden ingekort. Bij een kleinere groep zal de workshop 1 uur duren. Deze vorm leent zich ook goed voor een carrousel systeem waarbij er verschillende workshops zijn op een dag. De groepen met mensen rouleren dan langs de verschillende workshops. 

Beursgoochelen

Hierbij sta ik in de beursstand met een mooie tafel. Ik spreek voorbijgangers aan en laat ze op een leuke manier kennis maken met het bedrijf die ik vertegenwoordig. In overleg kunnen we afstemmen wat het doel is van deze act. Dit kan zijn mensen genereren en laten kennismaken met het bedrijf. Of bijvoorbeeld contactgegevens verwerven van beursgangers om ze een éénmalige aanbieding te kunnen sturen.

Kindervoorstelling

Bij een kindervoorstelling presenteer ik een show voor de kleinsten. Er wordt gegoocheld met trucs in een prachtige verhaallijn. Afgestemd op de leeftijd van de kinderen.

Een onderbouwshow is weer anders dan een bovenbouwshow. Ook kunnen er algemene kindershows worden gepresenteerd waarbij rekening wordt gehouden met uiteenlopende leeftijden. Op scholen gaat de voorkeur uit naar shows waarbij de onderbouw en bovenbouw zijn gescheiden.

Overdekte winkelcentra`s en markten

Dit kan een mobiele show zijn door het gehele winkelcentra waarbij ik het winkelend publiek tot stilstand breng en kleine shows op voer. Er is ook een versie dat ik op een vast punt sta met een wat grotere act waarbij mensen kunnen blijven staan of zitten. Ik speel dan meerdere keren korte acts van 20 minuten.