WMercurius Events

Voor ieder budget een passend evenement, bruiloft of feest!

Spaanse Show

Spaanse Livemuziek van tweemansorkest Los del Sol, twee rasartiesten die gespecialiseerd zijn in heerlijke zonnige Spaanse muziek met een hoog “Costa del Sol” en “Gypsy Kings” gehalte voor een echt vakantiegevoel.

Iedereen wordt direct vrolijk met deze Spaanse Fiesta!

Swingende nummers als “Bamboleo”, “Vamos a la playa”, “Porompompero”, “Borriquito” en nummers in Belle-Perez en Gypsy-kings style passeren de revue.

Bezetting; 2 x zang, gitaar, percussie, Spaanse dans

Twee verschillende acts naar keuze, aangepast aan het thema; interactieve Spaanse dansshow met initiatie flamencodans, carnavalsshow uit Tenerife door danseres/zangeres in prachtig glitterkostuum met pluimen (duur show ± 15 min.), spectaculaire limboshow met vuuract (met interactie van het publiek, mét of zónder vuur, duur; ± 15 min.).

In de pauzes zorgen wij voor een volledige drive-in show (discobar), voor alle genres, maar gespecialiseerd in Spaanse muziek en top 40 (maar ook 60’s, 70’s, 80’s etc.)

EXTRA MOGELIJKHEDEN:

MUZIKALE ONTVANGSTACT

Wij kunnen ook een akoestische muzikale ontvangst Act verzorgen, waarbij de gasten door een Spaans akoestisch duo bij de ingang muzikaal worden opgewacht en eventueel een dansje maken met de muzikanten.

Later kan het duo ook een akoestische set tijdens het diner aan tafel verzorgen, voor een intiemere sfeer.

Idee; Maak foto's van elke gast die binnenkomt samen met de muzikanten, voor een decortje; later kunt u die foto's op een website zetten en heeft iedereen een extra leuk aandenken aan het feest!

SPAANSE SHOWDANSERESSEN

De shows uit ons basisprogramma worden uitgevoerd door een zangeres/danseres en een zanger/gitarist. Aanrader: Uitbreiding met 2 Spaanse showdanseressen, of een flamencokoppel, dat 3 x 15/20 min. flamencoshows telkens in ander kostuum tussendoor verzorgt.

SPAANSE DECORATIE (enkel overdekte locaties)

Laat uw locatie door ons in stijl aankleden.

Een compleet Spaans pakket bestaat uit

10 kunstpalmbomen, 5 prachtige Spaanse beschilderde decorwanden (4 x 2,5 m.),

10 raffiaparasols, Spaanse vlaggen en 10 Spaanse vestjes voor het bedienend personeel.

Een simpel decorpakket bestaat uit de helft van het complete decorpakket.

Een tropische cocktailbar of sangriabar