WMercurius Events

Voor ieder budget een passend evenement, bruiloft of feest!

Bedrijfsfeest, Receptie of Party.

Mercurius Events ontzorgt u volledig met elk door u gewenst te organiseren Evenement, Feest, Bedrijfsuitje, Bruiloft of Receptie.

Door de jarenlange ervaring in de vele facetten van het organiseren van een Evenement of Feest, ontzorgen wij U volledig in het organiseren van een Bedrijfsfeest op uw eigen terrein, ons terrein of een door u of ons ander aangewezen locatie.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek geeft u aan welke wensen u heeft met betrekking tot uw evenement / feest, de aankleding, beeld, licht en geluid, Catering en Artiesten en alles wat er nog meer bij hoort tot het komen van een voor U perfect Evenement/Feest.

Met de jarenlange ervaring en grote Netwerk leert dat Mercurius Events voor elk budget een geweldig Evenement, Feest, Bruiloft of Receptie kan neerzetten.

Beschikt u over een mooie ( bedrijfs) locatie, die de mogelijkheid biedt voor uw feest?

Tover uw bedrijf samen met Mercurius Events om tot feest locatie.

Mercurius Events helpt u graag met het organiseren en aankleden van uw Bedrijfsfeest.

Een feestelijke opening van uw pand / bedrijf, een Personeelsfeest, 25-jarig of meer jubileum van uw onderneming of collega, een Kerst/Paas borrel, ontbijt, lunch of diner?

Voor alle gelegenheden hebben wij zeer uitgebreide Arrangementen om uw gasten op het Evenement culinair te verrassen en te verwennen.

Onze Partners.

De totale organisatie van uw Bedrijfsevenement/feest doen wij niet alleen. Wij werken al geruime tijd met een vaste en zeer ervaren Audio Visueel Bedrijf, enkele grote Cateraars en Verhuurbedrijven.

Daarnaast hebben wij onze vaste en zeer ervaren en vertrouwelijk leveranciers voor de aankleding van uw Bedrijfsevenement/feest.

De Artiesten hebben wij in eigen beheer en U heeft keus uit iedere Artiest, Band of Act die u zelf zou willen zien optreden op uw Evenement/Feest, maar ook daarin kunnen wij ook zeer goed in adviseren. U heeft de keuze uit een zeer gevarieerd aanbod van muziekstijlen.

Heeft u , uw collega of Personeelsvereniging zelf ideeën over UW Evenement/Feest?

Wij werken deze graag uit met u en/of uw collega's.

Bent u nieuwsgiering geworden naar de vele mogelijkheden die Mercurius Events u kan bieden?

Neem contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact met ons op via 

 +31 (0)6 - 214 56 973 Alex  

en wij komen graag bij u langs!

Via de mail: info@mercurius-events.nl mag u ook uw vragen stellen.