WMercurius Events

Voor ieder budget een passend evenement, bruiloft of feest!

Bruiloften en Recepties

Gefeliciteerd!

Jullie zijn voornemens om elkaar binnenkort het "JA" woord te geven of jullie zijn al een X aantal jaren gelukkig getrouwd.

Een dag in het vooruitzicht, die een van de mooiste dagen en momenten uit jullie leven moet gaan worden, omringd door jullie familie, vrienden, kennissen en collega's. Heel veel stress en voorbereidingen en daarmee ook jullie misschien schaarse tijd, kunnen wij jullie uit handen nemen.

Samen met jullie kunnen wij alles voor jullie regelen en organiseren, van vrijgezellenfeest, Trouwauto, Bruidsboeket, Corsages, Ringen, Bruidstaart, Locatie, Catering en de Muziek.

Kortom wij kunnen samen met jullie er een "Droombruiloft" van maken waar jullie en jullie familie en genodigden nog lang over zullen napraten en genieten.

Interesse in een kennismakingsgesprek en benieuwd naar de vele mogelijkheden?

Bel of mail ons dan.

aanvraag@mercurius-events.nl

+31 (0)6 - 214 56 973 ( Alex )  Hee  

tijd van vele voorbereidingen is begonnen voor jullie,  

Vanaf het eerste kennismakingsgesprek wat Mercurius Events met jullie heeft, zullen wij jullie organisatie uit handen nemen ( samen met de Ceremoniemeester?  ), en ervoor zorgen dat deze voor jullie mooie dag er een wordt om van te dromen.

Wij beschikken over een enkele zeer betrouwbare partners met wie wij al geruime tijd samenwerken, waardoor wij alles in "eigen hand"  om jullie feest tot een onvergetelijke te maken 

Wij hebben alles in eigen huis om van jullie Bruiloft een "DROOM" bruiloft van te maken.


Nieuwgierig naar de vele mogelijkheden?


Bel of mail ons voor meer informatie of voor het maken van een afspraak:  +31 (0)6 - 214 56 973 of info@mercurius-events.nl