WMercurius Events

Voor ieder budget een passend evenement, bruiloft of feest!

IZ Marketing

IZ Marketing is onze vast partner voor alle Pers- en Marketingberichten.

Hét marketingbureau voor iedere ondernemer, ieder budget en iedere sector!

IZ Marketing is een jong en enthousiast bedrijf dat (jonge) ondernemers graag tegen reële prijzen verder helpt met de weg naar succes. Met een frisse blik wordt er gekeken naar de huidige gang van zaken op het gebied van marketing. Denk hierbij aan de website, de online vindbaarheid en de Socials.

Social media marketing

Van oorsprong is IZ Marketing gespecialiseerd in de social media marketing. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de gehele Instagram en Facebook uit handen te geven, maar kan er ook gekozen worden voor een lichte ondersteuning in tekstuele en visuele content. Tevens wordt het draaien van campagnes op deze kanalen steeds belangrijker. Ook dit is mogelijk bij IZ Marketing.

SEO

Naast het ontvangen van websiteanalyses- en adviezen over het verbeteren van de customer journey, is het tevens een optie om de websiteteksten te laten (her)schrijven. Uw eigen tone of voice, uw eigen wensen, maar met een betere vindbaarheid in zoekmachines als Google en een professioneel overkomen. Ook is het mogelijk om het schrijven van (wekelijkse) blogs uit te besteden en op die manier de SEO binnen het bedrijf te laten ontwikkelen.

Vlotte pen

Naast het stukje marketing is de daadwerkelijke communicatie (online) natuurlijk key binnen een bedrijf. Bij IZ Marketing is het dan ook geen probleem om alle benodigde tekstuele content uit te besteden. Of dit nu gaat om content voor op socials of op de website, het schrijven van blogs of mailverkeer of het redigeren van uw eigen belangrijke documenten. In een groot deel van de gevallen kunt u hier zelfs al binnen 48 uur mee geholpen zijn.

Meer informatie over IZ Marketing vindt u hier:  https://izmarketing.nl/