WMercurius Events

Voor ieder budget een passend evenement, bruiloft of feest!

Lybra Logo's

Lybra Logo's is onze vaste Partner op het gebied van alles wat te maken heeft met Ontwerp.

Doelgroep

Mijn doelgroep bestaat voornamelijk uit startende en kleine ondernemers met een beperkt budget.

Persoonlijke communicatie

Om een goed gewenst ontwerp te creëren, doe ik er alles aan om wensen van de klant zo goed mogelijk te begrijpen. Ik werk graag samen met jou naar een resultaat waar we allebei trots op kunnen zijn. Daarbij zijn persoonlijk contact en goede bereikbaarheid onmisbaar.

Aantal ontwerpen

In het begin maak ik één ontwerp. Soms in diverse lay-outs, afhankelijk van het ontwerp. Natuurlijk kunnen er ook afwijkende afspraken worden gemaakt.

Correctierondes

Ik vind het erg belangrijk dat jij als ondernemer daadwerkelijk tevreden bent met het ontwerp. Daarom bied ik onbeperkt aantal correctierondes.

Na het afronden van de opdracht kan het logo nog steeds op iedere gewenste moment worden aangepast.

Vector bestanden

Vector bestanden zijn een belangrijk onderdeel bij het opmaken van drukwerk. Dit bestand is een digitale, grafische afbeelding die je oneindig kunt verkleinen en vergroten, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Het bestand is namelijk opgebouwd uit lijnen in plaats van pixels (kleine vierkantjes). Voorbeelden van vector bestanden zijn .ai, .eps en .svg.

Gebruiksrecht

licentie (=toestemming)

Hiermee krijg jij als opdrachtgever het recht om het ontwerp te gebruiken voor daartoe afgesproken doeleinden. Ik ben er vrij in en van mij mag jij het ontwerp gebruiken voor alle gewenste doeleinden. Ik ben van mening dat jij als eigenaar van het bedrijf, niet beperkt moet zijn in het gebruik van je eigen logo, huisstijl ect. Deze afspraak kan tegen een meerprijs officieel worden vastgelegd in vorm van een “Beperkte exclusieve licentie”.